Exercício: Expressões & vocabulário - Expressions & vocabula

Avatar do usuário Donay Mendonça 49115 21 73 1138
Pessoal,

Escolham a opção que melhor traduz os trechos destacados nas sentenças a seguir.

1. I think the [dia de trabalho, expediente] is ten hours long.
A. Woker's day
B. Works day
C. Working day

2. The sandwiches are [em promoção, vendidos a um preço menor] today.
A. In promotion
B. On special
C. For sale

3. It was raining [e no entanto] they went to the party.
A. And however
B. And yet
C. And therefore

4. I am [ com preguiça] to clean up the room.
A. Feeling too lazy
B. With laziness
C. With lazy

5. She gave me real [prova de amor]. We were made for each other.
A. Love-proof
B. Proof of her love
C. Love evidence

6. The woman [posou] naked for the magazine.
A. Landed
B. Stayed
C. Posed

7. I was trying to [despreocupar, tranquilizar] my mother.
A. Reassure
B. Unconcern
C. Disworry

8. The air condicioner [refrescou] the hot room.
A. Froze down
B. Melted down
C. Cooled off

9. She [deu um fora nele] at the party.
A. Gave him the run away
B. Gave him the ok
C. Gave him the brush-off

10. She [sujou meu nome com dívidas] and I couldn't do anything about it.
A. Ruined my credit
B. Dirtied my name
C. Fixed my credit

respostas


Bons estudos.
MENSAGEM PATROCINADA Aprenda dicas sobre os tempos verbais em inglês! Baixe agora o seu Guia Grátis de Tempos Verbais em Inglês. Ele contém um ótimo resumo para revisar todos os conceitos.

Clique aqui e saiba como baixar!
1. I think the [dia de trabalho, expediente] is ten hours long.
c. Working day

2. The sandwiches are [em promoção, vendidos a um preço menor] today.
c. For sale

3. It was raining [e no entanto] they went to the party.
a. And however

4. I am [ com preguiça] to clean up the room.
a. Feeling too lazy

5. She gave me real [prova de amor]. We were made for each other.
b. Proof of her love

6. The woman [posou] naked for the magazine.
c. Posed

7. I was trying to [despreocupar, tranquilizar] my mother.
a. Reassure

8. The air condicioner [refrescou] the hot room.
a. Froze down

9. She [deu um fora nele] at the party.
c. gave him the brush-off

10. She [sujou meu nome com dívidas] and I couldn't do anything about it.
a. Ruined my credit
Avatar do usuário Donay Mendonça 49115 21 73 1138
Pessoal,

Aqui estão as respostas/Here are the answers:

1. C
2. B
3. B
4. A
5. B
6. C
7. A
8. C
9. C
10. A

Bons estudos!
1 - C
2 - A
3 - A
4 - C
5 - A
6 - B
7 - A
8 - C
9 - A
10 - A