Exercício: For x Since x During

  Verificado por especialistas
Donay Mendonça 22 102 1.5k
Olá Pessoal,

Escolham a opção que melhor preenche os espaços em branco, fazendo uso de 'for', 'since' ou 'during' corretamente.


1. We usually see each other...the day, especially when we are working.
A. For
B. Since
C. During

2. She has been angry with me...yesterday. I really would like to be able to apologize.
A. For
B. Since
C. During

3. We have been together...two years now and I really hope it lasts forever.
A. For
B. Since
C. During

4. They offended him...the meeting and he wants to sue them.
A. For
B. Since
C. During

5. We worked on this...six months without stopping. I am really happy it's over.
A. For
B. Since
C. During

6. They've treated her...1999 and now she's much better.
A. For
B. Since
C. During

7. They had a fight...the game and are not speaking to each other.
A. For
B. Since
C. During

8. It is going to be like this...the rest of our lives.
A. For
B. Since
C. During

9. They studied English...many years before going abroad.
A. For
B. Since
C. During

10. She went home and hasn't called us...then.
A. For
B. Since
C. During
respostas
Bons estudos.
Anúncio Cambly Gostou da dica? Agora é hora de praticar!

Utilizar o inglês em interações reais levará você à fluência mais rápido. Pensando nisso, o nosso parceiro está oferecendo 15 minutos de aula grátis, não perca essa oportunidade. O link abaixo ativa o cupom!

Cupom: 15 minutos de aula Grátis!
5 respostas
1. We usually see each other..............the day, especially when we are working.
c. During

2. She has been angry with me.............yesterday. I really would like to be able to apologize.
b. Since

3. We have been together.............two years now and I really hope it lasts forever.
a. For

4. They offended him................the meeting and he wants to sue them.
c. During

5. We worked on this............six months without stopping. I am really happy it's over.
a. For

6. They've treated her..............1999 and now she's much better.
b. Since

7. They had a fight................the game and are not speaking to each other.
c. During

8. It is going to be like this..............the rest of our lives.
a. For

9. They studied English...................many years before going abroad.
a. For

10. She went home and hasn't called us...............then.
b. Since
1. c. During
2. b. Since
3. a. For
4. c. During
5. a. For
6. b. Since
7. c. During
8. a. For
9. a. For
10. b. Since
felipeh6 7 56
1. We usually see each other..............the day, especially when we are working.
c. During

2. She has been angry with me.............yesterday. I really would like to be able to apologize.
b. Since

3. We have been together.............two years now and I really hope it lasts forever.
a. For

4. They offended him................the meeting and he wants to sue them.
c. During

5. We worked on this............six months without stopping. I am really happy it's over.
a. For

6. They've treated her..............1999 and now she's much better.
b. Since

7. They had a fight................the game and are not speaking to each other.
c. During

8. It is going to be like this..............the rest of our lives.
a. For

9. They studied English...................many years before going abroad.
a. For

10. She went home and hasn't called us...............then.
b. Since
Donay Mendonça 22 102 1.5k
Pessoal,

Aqui estão as respostas/Here are the answers:

1. C
2. B
3. A
4. C
5. A
6. B
7. C
8. A
9. A
10. B

Bons estudos!
Hei, acertei todas sem colar!

Agora já posso criar meu próprio método de aprendizado de inglês e ganhar uma grana vendendo pro governo do Rio de Janeiro, depois ir no Jô Soares, e daí vou no David Letterman e tento vender meu método pra prefeitura de Miami... 8-)
Ainda precisa de ajuda? Confira algumas opções:
  1. Clique no botão "Responder" (abaixo) e faça sua pergunta sobre este assunto;
  2. Faça uma nova pergunta;
  3. Converse grátis com um professor nativo por 15 minutos: Saiba como!