Exercício: Gramática--Assuntos diversos

Avatar do usuário Donay Mendonça 49075 21 73 1138
Olá Pessoal,

A. Escolham a opção que mais adequadamente preenche os espaços em branco.

1. I've been...for almost two years now.
A. Dated
B. Dating
C. Date

2. Where are you...to work next year?
A. Gone
B. Gona
C. Going

3. I think you...tell her what happened.
A. Shouldn't
B. Shuold
C. Should't

4. They said you are...with your job. Is that true?
A. Unhappy
B. Unhapy
C. Disatisfied

5. It was really...honor for us to...there.
A. A/being
B. An/being
C. An/be

6. How...do you watch movies?
A. Never
B. Always
C. Often

7. It is...that she was very beautiful when she...younger.
A. Sayed/were
B. Said/was
C. Said/were

8. You can eat...many apples...you want to.
A. How/as
B. As/as
C. As/how

9. He usually spends...money than...wife.
A. Less/him
B. Less/his
C. Fewer/his

10. The dog was...by the vet.
A. Vaccinated
B. Vaccinate
C. Vaccinating

respostas


Bons estudos.
MENSAGEM PATROCINADA Aprenda dicas sobre os tempos verbais em inglês! Baixe agora o seu Guia Grátis de Tempos Verbais em Inglês. Ele contém um ótimo resumo para revisar todos os conceitos.

Clique aqui e saiba como baixar!
1. b.Dating
2. c.Going
3. a.Shouldn´t
4. a.Unhappy
5. c.An/be
6. c.Often
7. b.Said/was
8. b.As/as
9. b.Less/his
10. a.Vaccinated
Avatar do usuário Donay Mendonça 49075 21 73 1138
Pessoal,

Aqui estão as respostas/Here are the answers

1.B
2.C
3.A
4.A
5.C
6.C
7.B
8.B
9.B
10.A

Bons estudos!