Exercício: Gramática geral (2)

Avatar do usuário Donay Mendonça 49075 21 73 1138
Olá Pessoal,

Vamos ao nosso segundo exercício de revisão dos tópicos abordados nos últimos meses. Escolha a opção que melhor preenche os espaços em branco.

1. What...she do for a living? I think she...as a nurse.
A. Do/works
B. Does/work
C. Does/Works

2...Dvd is this? Is it...?
A. Whose/your
B. Who/yours
C. Whose/yours

3. He is the writer...I saw...TV.
A. That/in
B. Which/on
C. That/On

4. I know I'll have to...a choice sooner or later.
A. Do
B. Make
C. Makes

5. He has...money on him. He'll buy...toffee apples.
A. Few/a little
B. Little/a few
C. A little/a few

6. We were...by the students who won the competition.
A. Choose
B. Chose
C. Chosen

7. Did you do it all...?
A. By yourself
B. On yourself
C. By your own

8. I think people drink...at this time of year.
A. Too
B. Too many
C. Too much

9. She's the...intelligent student...we have! She's the...!
A. Most/that/best
B. Best/which/most
C. Most/which/good

10. We don't have...time to talk about it. Do you...?
A. No/understanding
B. Any/understand
C. No/understand

respostas


Bons estudos.
MENSAGEM PATROCINADA Para aprender mais sobre os Tempos Verbais baixe agora o: Guia Grátis de Tempos Verbais em Inglês. Ele contém um resumo bem estruturado para revisar os conceitos que você aprendeu na escola.

Clique aqui e saiba como baixar!
1) C
2) C
3) A
4) B
5) B
6) B
7) A
8) C
9) A
10) B
Avatar do usuário Donay Mendonça 49075 21 73 1138
Olá Pessoal,

Aqui estão as respostas/Here are the answers:

1.C
2.C
3.C
4.B
5.B ou C
6.C
7.A
8.C
9.A
10.B

Bons estudos!