Exercício: Passado de 'To Be'

Donay Mendonça 60515 21 100 1464
Olá Pessoal,

Vamos a um exercício sobre as formas no passado do verbo 'To Be'. Escolha a opção que melhor preenche os espaços em branco.

1. She...really tired of talking to them. They...rude and violent.
A. Were/was
B. Was/been
C. Was/were

2. I have...living here for almost ten years now.
A. Were
B. Been
C. Was

3. How...you dealing with them?
A. Were
B. Was
C. Been

4. I...worried about what happened.
A. Were
B. Been
C. Was

5. They...trying to figure out what you said.
A. Been
B. Was
C. Were

6. We...working hard to finish it on time.
A. Been
B. Was
C. Were

7. Where...he living last year?
A. Were
B. Been
C. Was

8. Flamengo...the best soccer team in Brazil for many years.
A. Was
B. Been
C. Were

9. I...thinking of a way to teach English to you.
A. Been
B. Was
C. Were

10. How long have you...married?
A. Were
B. Been
C. Was
respostas
Bons estudos.
MENSAGEM PATROCINADA Faça um teste de inglês e descubra seu nível em 15 minutos! Este teste foi desenvolvido por professores e linguistas certificados. O resultado sai na hora e com gabarito.

Iniciar o Teste Online!
4 respostas
Ordenar por: Data

renatho 30 1
My answer is:

1: c
2: c
3: a
4: c
5: c
6: c
7: c
8: a
9: b
10: b

I hope that it will be right.
thank donay.

renatho 30 1
Donay number 2 is for choose : a c d,
I wonder if you want to put : a b c. If it was , My answer for number two , would be the : letter b


( sorry if I wrote something wrong)

Ester 10
My answer was:
1-c
2-b
3-a
4-c
5-c
6-c
7-b
8-a
9-b
10-b

gabii_fonseca 15
1.She......really tired of talking to them.They........rude and violent.
a.Were/was
b.Was/been
c.Was/were

2.I have......living here for almost ten years now.
a.Were
c.Been
d.Was

3.How.......you dealing with them?
a.Were
b.Was
c.Been

4.I.......worried about what happened.
a.Were
b.Been
c.Was

5.They........trying to figure out what you said.
a.Been
b.Was
c.Were

6.We........working hard to finish it on time.
a.Been
b.Was
c.Were

7.Where........he living last year?
a.Were
b.Been
c.Was

8.Flamengo........the best soccer team in Brazil for many years. Now, its Cruzeiro :D
a.Was
b.Been
c.Were

9.I.........thinking of a way to teach English to you.
a.Been
b.Was
c.Were

10.How long have you.......married?
a.Were
b.Been
c.Was