Exercício: Falsos cognatos

Avatar do usuário Donay Mendonça 49115 21 73 1138
Olá Pessoal,

A. Escolha a opção que melhor traduz os termos em inglês sublinhados.

1. Recipient
A. Expediente
B. Receptor
C. Recipiente

2. Library
A. Livraria
B. Biblioteca
C. Livros

3. Deception
A. Corte
B. Decepção
C. Fraude

4. Defendant
A. Defensor
B. Réu
C. Defesa

5. Comprehensive
A. Compreensivo
B. Abrangente
C. Compulsório

6. Disco
A. Discoteca
B. Disco
C. Fiscal

7. Commodity
A. Mercadoria
B. Comodidade
C. Incomodar

8. Actually
A. Atualizar
B. Atualmente
C. Na verdade

9. Terrific
A. Terrível
B. Temível
C. Ótimo

10. Reclamation
A. Queixa
B. Reivindicação
C. Proclamação

respostas

Bons estudos.
MENSAGEM PATROCINADA Aprenda dicas sobre os tempos verbais em inglês! Baixe agora o seu Guia Grátis de Tempos Verbais em Inglês. Ele contém um ótimo resumo para revisar todos os conceitos.

Clique aqui e saiba como baixar!
Avatar do usuário felipeh6 2170 7 53
1.Recipient is a person who gets something.
b.Receptor

2.Library is a depository built to contain books and other materials for study and reading.
b.Biblioteca

3.Deception is a misleading falsehood. By the way, falsehood is the act of rendering something false as by fraudulent changes or a false statement.
c.Fraude

4.Defendant is a person or institution against whom an action is brought in a court of law and the person being sued or accused.
b.Réu

5.Comprehensive is like being the most comprehensive of its class. Comprehensive is like including all or everything.
b.Abrangente

6.Disco is a public dance hall for dancing to recorded popular music.
a.Discoteca

7.Commodity is like article of commerce.
a.Mercadoria

8.Actually is used to imply that one would expect the fact to be the opposite of that stated; surprisingly.
c.Na verdade

9.Terrific is extraordinarily good.
c.Ótimo

10.Reclamation is rescuing from error and returning to a rightful course.
b.Reivindicação ou Recuperação(the reclamation of delinquent children)
Avatar do usuário Donay Mendonça 49115 21 73 1138
Olá Pessoal,

Here are the answers/Aqui estão as respostas:

1.B
2.B
3.C
4.B
5.B
6.A
7.A
8.C
9.C
10.B

Bons estudos
!
1.Recipient
a.Expediente

2.Library
b.Biblioteca

3.Deception
c.Fraude

4.Defendant
c.Defesa

5.Comprehensive
c.Compulsório

6.Disco
c.Fiscal

7.Commodity
a.Mercadoria

8.Actually
c.Na verdade

9.Terrific
c.Ótimo

10.Reclamation
c.Proclamação