Exercício: SHE DIDN'T EXPECT...

Olá a todos,
gostaria que me ajudassem com questionario abaixo
preciso muito saber quais são as respostas para as perguntas abaixo!!
Agradeço qualquer ajuda.. :)

1. SHE DIDN'T EXPECT ... TO BE SO HAPPY WITH THE NEWS.
A)THEIR
B)MY
C)THEY
D)THEM
E)NDA

2. BECAUSE SHE PLAYED REALLY ...
A)BEST
B)BETTER
C)WELL
D)MUCH BEST
E)NDA

3. THERE ... MORE THAN 500 PEOPLE IN THE THEATER, BUT EVERYONE IS QUIET. JANE'S ON THE STAGE AND THE SPOT LIGHTS ARE ON HER AND HER GUITAR.
A)IS
B)ARE
C)WERE
D)WAS
E)NDA

4. DOES YOUR BROTHER WORK THERE?
A)NO, HE DOESN'T. HE WORKS HERE
B)NO, HE WORK IN PARANÁ
C)YES, HE DOES
D)YES, HE DO
E)NDA

5. ARE THEY BUSY NOW?
A)YES, THEY DO
B)NO, THEY DON'T
C)I DON'T THINK SO
D)YES, THEY DOES
E)NDA

6. HOW ARE YOU?
A)I FINE
B)NOT BAD
C)YES, FINE
D)YES, I AM
E)NDA

7. ___ ARE YOU FROM?
A)WHERE
B)WHAT
C)WHO
D)THERE
E)NDA

8. ___ IS YOUR NAME?
A)WHERE
B)WHAT
C)HOW
D)WHO
E)NDA

9. ___ ARE YOU?
A)HOW
B)DO
C)IS
D)ARE
E)NDA

10. SHE WALKS FOR ___ HOUR.
A)TIME
B)AN
C)A
D)THE
E)NDA


Fico no aguardo das respostas...
MENSAGEM PATROCINADA Você sabe como está o seu nível de inglês? Teste agora GRÁTIS em apenas alguns minutos.

Clique aqui para iniciar o Teste Online!
Avatar do usuário Donay Mendonça 49075 21 73 1138
Olá Ixpache,

1)D
2)C
3)C
4)A
5)C
6)B
7)A
8)B
9)A
10)B

Best wishes!
Very Thanks!!! :D
1. SHE DIDN'T EXPECT ... TO BE SO HAPPY WITH THE NEWS.
A)THEIR
B)MY
C)THEY
D)THEM
E)NDA

2. BECAUSE SHE PLAYED REALLY ...
A)BEST
B)BETTER
C)WELL
D)MUCH BEST
E)NDA

3. THERE ... MORE THAN 500 PEOPLE IN THE THEATER, BUT EVERYONE IS QUIET. JANE'S ON THE STAGE AND THE SPOT LIGHTS ARE ON HER AND HER GUITAR.
A)IS
B)ARE
C)WERE
D)WAS
E)NDA

4. DOES YOUR BROTHER WORK THERE?
A)NO, HE DOESN'T. HE WORKS HERE
B)NO, HE WORK IN PARANÁ
C)YES, HE DOES
D)YES, HE DO
E)NDA
Pelo que me parece aqui, a letra A e a C estão corretas!


5. ARE THEY BUSY NOW?
A)YES, THEY DO
B)NO, THEY DON'T
C)I DON'T THINK SO
D)YES, THEY DOES
E)NDA

6. HOW ARE YOU?
A)I FINE
B)NOT BAD
C)YES, FINE
D)YES, I AM
E)NDA

7. ___ ARE YOU FROM?
A)WHERE
B)WHAT
C)WHO
D)THERE
E)NDA

8. ___ IS YOUR NAME?
A)WHERE
B)WHAT
C)HOW
D)WHO
E)NDA

9. ___ ARE YOU?
A)HOW
B)DO
C)IS
D)ARE
E)NDA

10. SHE WALKS FOR ___ HOUR.
A)TIME
B)AN
C)A
D)THE
E)NDA
OI tb estou precisando responder esse, quem puder responder ficarei agradecido.... :geek:
1. SHE HAS TO PRACTICE ... BECAUSE SHE WANTS TO BECOME FAMOUS.
A)VERY
B)MANY
C) A LOT
D) MUCH
E) NDA

2. ARE THEY BUSY NOW?
A) YES, THEY DO
B) NO, THEY DON'T
C) I DON'T THINK SO
D) YES, THEY DOES
E) NDA

3. WOULD YOU LIKE TO HAVE LUNCH WITH US?
A) NO, I'D LOVE TO
B) NO, I'M AFRAID, I CAN'T
C) YES, I DO
D) YES, YOU DO
E) NDA

4. HOW OLD IS MIKE?
A) HE'S 42
B) HE HAS 42 YEARS
C) HE DOES 42 YEARS OLD
D) HE IS A PLUMBER
E) NDA

5. WHAT DO YOU DO?
A) HE'S AN ECONOMIST
B) I'M AN ECONOMIST
C) AN ECONOMIST
D) I'M FINE, THANKS
E) NDA

6. HOW MANY CLASSMATES DO YOU HAVE?
A) 10 CLASSMATES
B) NO, I NOT HAVE
C) 10 CLASSMATE
D) NO, I NOT HAS
E) NDA

7. SILVIO IS FROM BRAZIL. HE SPEAKS ...
A) BRAZILIAN
B) PORTUGUESE
C) PORTUGAL
D) BRAZIL
E) NDA

8. ___ YOU LIKE OSME COFFEE?
A) WHAT
B) DO
C) WOULD
D) THERE
E) NDA

9. SO NOW JANE IS READY FOR HER ... PUBLIC PERFORMANCE.
A) AFIRST
B) ONE
C) A
D) AN
E) NDA

10. WITH HER PARENTS' SUPPORT SHE IS FEELING MUCH ... AND SHE WILL MAKE A GREAT PERFORMANCE. GOOD LUCK, JANE !!!
A) MORE BRAVE
B) BRAVER
C) BRAVEST
D) MORE BRAVEST
E) NDA