Exercício: Gramática geral

Avatar do usuário Donay Mendonça 49115 21 73 1138
Olá Pessoal,

Vamos a um exercício sobre tópicos gramaticais variados, que é um resumo de tudo que tem sido visto nos últimos meses. Escolha a opção que melhor preenche os espaços em branco.

1. She is...beautiful. I dreamed...her last night.
A. Very/with
B. Very/about
C. Many/with

2. I can't believe it happened...you.
A. With
B. To
C. Of

3. What time is it...your watch?
A. In
B. On
C. By

4. We have...money and...friends.
A. Little/few
B. Few/Little
C. Many/few

5. Where are you...play soccer?
A. Going
B. Going to
C. Will

6. I don't drink...water but I drink...coke.
A. Much/a lot of
B. Much/many
C. Many/a lot of

7. He...ride a bike. He's a pro.
A. Cans
B. May
C. Can

8. I need you to...the housework today. By the way, did you...a cake?
A. Do/do
B. Do/make
C. Make/do

9. She's...law...the evening.
A. Studing/In
B. Studying/at
C. Studying/in

10. She...all day and I...with her.
A. Cried/was
B. Cryed/were
C. Cried/is

respostas


Bons estudos.
MENSAGEM PATROCINADA Para aprender mais sobre os Tempos Verbais baixe agora o: Guia Grátis de Tempos Verbais em Inglês. Ele contém um resumo bem estruturado para revisar os conceitos que você aprendeu na escola.

Clique aqui e saiba como baixar!
1.She is.....beautiful.I dreamed......her last night.
a.Very/with
b.Very/about
c.Many/with

2.I can´t believe it happened......you.
a.With
b.To
c.Of

3.What time is it.....your watch?
a.In
b.On
c.By

4.We have........money and.......friends.
a.Little/few
b.Few/Little
c.Many/few

5.Where are you..........play soccer?
a.Going
b.Going to
c.Will

6.I don´t drink.......water but I drink.......coke.
a.Much/a lot of
b.Much/many
c.Many/a lot of

7.He......ride a bike.He´s a pro.
a.Cans
b.May
c.Can

8.I need you to......the housework today.By the way,did you.....a cake?
a.Do/do
b.Do/make
c.Make/do

9.She´s........law......the evening.
a.Studing/In
b.Studying/at
c.Studying/in

10.She.......all day and I........with her.
a.Cried/was
b.Cryed/were
c.Cried/is
Avatar do usuário Donay Mendonça 49115 21 73 1138
Olá Pessoal,

Here are the answers/Aqui estão as respostas:

1.B
2.B
3.C
4.A
5.B
6.a
7.C
8.B
9.C
10.A

Bons estudos!